dimecres, 28 de gener del 2015

¿DÓNDE ESTÁN LOS RESTOS DE CERVANTES? (1)


#Cervantes


6 comentaris:

  1. El equipo investigador que realiza la indagación, y que capitanea en esta fase el médico forense Francisco Etxeberria, no se atreve todavía a asegurar de manera incontestable que los restos óseos hallados dentro del féretro pertenezcan a Cervantes.

    ResponElimina
  2. Després de nou mesos buscant per l’església de les Trinitàries de Madrid, han trobat la zona on es creu que va ser enterrat Miguel de Cervantes. A la cripta s’hi ha trobat un fèretre en mal estat amb les inicials M.C. i les restes del qual s’analitzaran per saber si es corresponen amb les de l’escriptor. Una trentena d’arqueòlegs, forenses, tècnics i historiadors estan treballant en el projecte quan es complirà el quart centenari de la publicació del Quixot.
    Ignasi Ferran

    ResponElimina
  3. A mi em sembla bé que s’estigui buscant a Miguel de Cervantes perquè trobo que es un personatge molt important de la literatura. Penso que esta bé perquè poden trobar molta informació i coses super importants sobre la seva vida.
    Marc Aymerich Fragoso

    ResponElimina
  4. En la meva opinió crec que està molt bé que s’intenti trobar les restes d’un gran autor com va ser Cervantes, ja que així se li atorga el reconeixement necessari que no es va guanyar quan va estar amb vida. Està bé que es puguin recuperar les restes d’un referent com va ser Cervantes.

    Miquel Castany Crivillers

    ResponElimina
  5. CARLA LIÉBANA 4rt A: Actualment es busquen les restes de Miguel de Cervantes després de 400 anys. S’han trobat possibles restes d’ell al Monestir de las Trinitarias. Abans de morir, va escriure un autoretrat que això dona pistes als investigadors per corroborar si realment és ell o no.
    Una de les preguntes que més es formula la gent és qui se’n pot beneficiar i el perquè d’haver esperat tant de temps per trobar-lo.

    ResponElimina
  6. 400 años después de su muerte, parece que el mundo se haya dado cuenta de que Cervantes está muerto, como si nadie se hubiera preocupado por él, al igual que cuando te dejas una olla en el fuego y al cabo de un rato te das cuenta de que se ha derramado el agua de dentro, de repente le das importancia, se podría decir que es lo mismo que ha pasado con el cadáver de Cervantes, que ahora les ha dado a algunas personas para darle un poco de importancia y desenterrarlo.
    ¡Ya era hora!
    Guillem Masnou Domènech

    ResponElimina