diumenge, 8 de març del 2009

Èxit mundial de la novel.la El violí d'Auschwitz


ÈXIT MUNDIAL D'

EL VIOLÍ D'AUSCHWITZ!!!!!

"La francesa Éditons Stock publicarà al juny la popular novel.la de Maria Àngels Anglada i ho farà acompanyada d'una campanya de promoció en què participarà Jorge Semprún, un intel.lectural de referència al país veí. En la seva promoció els ediotrs francesos fan constar els 100.000 exemplars venuts en català. Stock també té previst publicar l'any que ve la novel.la d'Anglada Quadern d'Aram. A Alemanya, el segell Luchterhand també ha fet una aposta per El violí d'Auschwitz amb unes expectatives de venda de 20.000 exemplars en tapa dura i 50.000 en rústega. No està gens malament. De fet, la novel.la ja ha estat publicada en nou països, entre ells Itàlia i els Estats Units"

Avui+ Cultura 7 de març 2009
I, per acabar-ho d'arrodonir, sembla que la Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda està triomfant, a la boja, a Itàlia.

1 comentari:

  1. Edicions Vitel·la se suma als actes d'homenatge entorn de M. Àngels Anglada i d'Abadal endegant una col·lecció d'opuscles intitulada "Dones Il·lustres de les Comarques Gironines". "Maria Àngels Anglada. Una poeta que escriu novel·les" de Montserrat Abelló és el primer número d'aquesta col·lecció.

    El dia 20 de març, a les 20.30 h, se'n farà la presentació al Museu del Joguet de Catalunya, de Figueres, amb la participació de:
    Sr. Santi Vila, alcalde de Figueres.
    Sra. Isabel Pineda, consellera de Cultura (CCAE)
    Sra. Mariàngela Vilallonga, directora de la Càtedra Maria Àngels Anglada de la UdG
    Sra. Rosa Geli, filla de M. Àngels Anglada
    Sra. Gemma Garcia, editora

    Si voleu més informació podeu anar a: http://www.edicionsvitella.com

    ResponElimina