divendres, 9 de gener del 2009

RUTA LITERÀRIA per BCN


JOAN BROSSA , ruta literària
Dimecres, 17 de desembre,tots els alumnes de 1r de Btx van fer una ruta literària-poesia visual i objectual- per Barcelona. Descobrir Joan Brossa, al carrer! Aquest era l'objectiu, seguir una ruta literària- ja tradicional a l'escola -i conèixer la poesia de Joan Brossa. D'aquest treball sobre Brossa, que venim fent des de fa uns 8 anys, n'han sortit treballs molt interessants: creació de pàgines web, tallers de poesia objectual, exposicions (comme il faut), reportatges , presentació pública en una tertúlia de poetes, etc... Si voleu podeu donar una ullada a una de les webs que van sortir d'aquest treball de Joan Brossa:
Cliqueu A

Aquest any farem l'exposició sobre poesia visual i penjarem al bloc les millors!

RECURSOS
Joan Brossa

2 comentaris:

  1. tot i no haver pogut assistir a la ruta, crec que aquesta ruta que s'ha seguit podria ser perfectament una ruta turística o bé una ruta familiar d'un diumenge, com he dit abans, al no haver-hi pogut assistir, el que si alguna hora faré si tinc temps, conjuntament amb els meus pares, és visitar la fundació Joan Brossa per mirar quelcom dels poemes visuals i fer-me'n la idea, crec que pot valdre la pena.

    mestis

    ResponElimina
  2. Bé a mi em va agradar prou la ruta tot i que anava amb un grup d'unes 6 persones en el qual hi havia 2 components que tenien molt afany a cercar i trobar totes les obres i poemes visuals marcats en l'itinerari.
    També em va agradar ja que passejan-se per Barcelona potser la gent anem sempre cap a un lloc o altre sense fixar-nos en el camí i jo en sóc un d'ells, i per culpa d'això no he pogut apreciar moltes obres les quals he vist en la ruta i alguna més que d'altra m'ha impresionat i força.
    Crec que aquesta ruta/itinerari es té de seguir repetint anualment.


    El de la cresta de la classe de 1ABatx. jej

    ResponElimina