diumenge, 13 d’octubre de 2019

El llenguatge dels joves.


A la Vanguardia de diumenge hi havia aquest article sobre el llenguatge dels joves, escrit per Magí Camps. Aprofitant que hem començat el taller d'escriptura, parlem-ne.


1.- Llegiu l'article en grups de dues o tres persones.

2.- A continuació, aneu al formulari (recordeu que heu d'estar en el domini santmiqueldelssants.cat). Hi trobareu les expressions que segons aquest article són pròpies dels joves, responeu en funció de l'ús que en feu. Formulari


3.- Quan tothom hagi respost valorarem els resultats amb l'estadística del formulari. (També ho compartirem aquí mateix en aquest bloc)

4.- En el mateix formulari us demanem altres expressions que feu servir amb el mateix significat. Projectarem a la pantalla les opcions. (Les compartirem aquí)

5.- A través d'una aplicació interactiva (Menti.com) ja us donaré la clau per entrar-hi, escriureu 2 expressions o paraules que feu servir, habitualment, de manera informal, entre vosaltres i que no surtin a la llista de l'article de la Vanguardia.  (Del resultat en farem un núvol i el penjarem aquí mateix)

6.- Després d'haver llegit i treballat sobre l'article, ara caldrà que redacteu una breu valoració sobre l'article de Magí Camps.  Ho fareu en aquest mateix bloc↠Aneu a "Comentaris"i al final del text escriviu el nom del vostre equip de treball i el curs. (4t ABC)

7.- Després de tota aquesta activitat, parlarem dels registres lingüístics: Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada