divendres, 6 de juny del 2014

QUÈ EM SUGGEREIX?


  Anem a observar la pintura mural que hi ha al carrer del Col.legi, hi passem per davant cada dia i mai ens l'havíem mirat amb tanta atenció:

fotografia de David Erra 

Primer anotarem les paraules que ens vénen a la ment mentre observem. Valoraré prioritàriament, la capacitat d'observació i el SILENCI. 
Després elaborarem un núvol de paraules
Compararem els núvols de paraules entre els companys
Finalment escriurem en un màxim de 150 paraules què veiem en el mural i quines sensacions ens ha trasmès.  (Vegeu criteris d'avaluació del text escrit) 
Contactarem amb el pintor i li farem arribar les nostres impressions! ;D


Vegem alguns comentaris seleccionats
" Crec que ens vol fer veure el caos en la natura ja que utilitza colors de destrucció i desesperació" Albert López 
"Escapr de la mort i la por per anr al paradís de la vida i la felicitat. La lluita per sobreviure" 
Gil Vilar
" La immensitat i profunditat de la natura. Soledat, llibertat, .... No m'havia parat mai a pensar el que em volia dir l'artista" 
Martí Arumí
"El taronja expressa energia i vitalitat i el lila que és espiritual i misteriós. Amb això ens vol dir que no tot sempre és de color negre"
Maryanna Lykhad

" Dins de la foscor l'artista està perdut, vol escapar de la tempesta del mar furiós. En mig de la foscor vol trobar alguna persona que l'ajudi, però gradualment es veu cada vegada més borrós fins que troba la sortida i escapa. 
El color violeta seria allò misteriós i la mort, mentre que el taronja significa que trobar ajuda perquè té el significat de sociabilitat, alegria. 
A la part dreta hi ha com una línia que parteix el dibuix i en aquesta banda els colors estan equilibrats i no hi ha el violeta. Enmig sembla com si hi hagués un ocell com a símbol de l'alliberació."
Kai Ye 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada