dilluns, 6 de juny del 2011

LAURA A LA CIUTAT DELS SANTS -vídeos,ebooks,comics,cmaps,prezzi...


1.-Començarem a publicar els magnífics treballs que heu fet sobre Laura a la ciutat dels Sants. Per anar fent boca, un vídeo dels llocs emblemàtics de Comarquinal, fet per l'Eva Bosch i Guillem Cunill de 1r A
2.-I Seguim caminant amb el vídeo de 1r B de Orra-Casellas-Sayós



3.- Llocs emblemàtics de Laura a la ciutat dels Sants, de Mireia Mas (1r C Btx) Cliqueu Aquí
4.- A continuació un esquema cmaps tools dels personatges de la novel.la  d'Eduard Urgell 1r C Cliqueu aquí
5.- En format ebook la ubicació dels llocs i una explicació detallada dels referents locals de Comarquinal. Marc València i Òscar Rosselló. 1r B Btx

Myebook - LAURA A LA CIUTAT DELS SANTS. MIQUEL LLOR - click here to open my ebook

 6.- El còmic de tota la novel.la. !! Sergi Masgrau i Carles Abeyà 1r A  BITSTRIPS ÉS UNA EINA 2.0 NO PERMET ACCENTS! 


Open publication - Free publishing - More 
miquelllor

7. L'Heleia Caro i Núria Martínez: La Laura i el seu espai de 1r A

8.-   Els Muntanyola de Comarquinal PREZZI  de Anna Mundó de 1r B


8 comentaris:

  1. Personalment crec que aquest treball a estat molt enriquidor, m'ha obligat a llegir d'una manera diferent, més analítica, més interpretativa, cosa que no acostumo a fer gaire sovint quan llegeixo com a hobby durant el temps lliure.
    Pel que fa a dificultat, la major part ha estat en la creació de la part més tecnològica. Hem utilitzat un programa força complex que permet fer moltes coses, però se n'ha de tenir més domini del que tenia. Hauriem hagut de començar el treball abans, cosa que ens hagués permès fer-lo molt més complex. Heleia Caro

    ResponElimina
  2. Personalment crec que aquest treball ha estat una molt bona manera d’aprendre i de conèixer una mica més la nostra ciutat i aprofundir al mateix temps en el llibre que tractàvem a classe, Laura a la ciutat dels sants.
    Tot i ser un treball opcional crec que ha valgut la pena dedicar-hi un temps i realitzar-lo ja que els resultats obtinguts en tots els casos han estat molt satisfactoris. També cal dir que al estar un treball que no s’ha guiat d’una manera molt estricta i a vegades això comportava que no sabessis molt bé cap a quin lloc encarar alguna part del treball i potser això n’ha dificultat la realització però d’altra banda també està bé que ens haguéssim d’espavilar i realitzar nosaltres el projecte.
    En el meu cas, gent de la meva família ha col•laborat en el treball i això també ha fet que realitzar-lo fos més amè que no un treball normal. Tot i així la realització de un vídeo amb veu i música és complicat ja que he tingut alguns problemes a l’hora de muntar-lo a causa de que un cop realitzat el guió i gravats els llocs m’he trobat de que a l’hora de muntar el vídeo el guió és massa llarg pel vídeo i he hagut de tornar anar a aquell lloc a gravar un tros més.
    Tot i les dificultats, en general valoraria aquesta experiència com a molt positiva i se’ns dubte amb uns resultats molts satisfactoris.
    Eva Bosch Bosch

    ResponElimina
  3. Aquest cop em va costar més fer el còmic que el que vaig fer de la sortida de'n Brossa perquè ens ha estat molt complicat de resumir tot el que passa en les vinyetes i tot i així hem omplert gairebé tres còmics! Fer-lo ha estat entretingut però també molt pesat degut a que al principi està bé començar a fer els personatges i tal però quan ja as fet deu o dotze vinyetes ja estas fart de ficar als personatges d'una manera determinada i de fer escenes noves.
    Però en general no estic descontent d'haver triat aquesta eina per fer el treball perquè és molt útil i té plantilles que faciliten molt la feina. A més fent el treball he tornat a repassar la història i això va bé de cara a l'examen. Sergi Masgrau

    ResponElimina
  4. Realment m’ha agradat molt fer aquest treball, al principi em semblava que seria molt difícil localitzar tots els llocs de Vic citats a la novel•la ja que tan jo com la meva companya, l’Elisenda, no som de Vic. Però al final amb una mica d’ajuda d’Internet, algun llibre, dels pares i d’alguns companys els vam poder identificar tots sense cap problema. D’aquesta manera el treball, també m’ha ajudat a conèixer edificis importants de Vic que ni tan sols sabia que existien.
    M’ha acabat semblant molt interessant intentar trobar la relació entre Laura i tots aquells llocs així he aconseguit entendre una mica millor la novel•la i això ha fet que m’agradés més cosa que al principi no era així.
    Per realitzar el treball hem fet servir dues eines diferent: El power point per fer tot el cos del treball i el movie maker per editar alguns del vídeos que apareixen en el treball. No hem tingut cap tipus de problema amb cap de les dues eines tot i que encara ens queda pendent descobrir com guardar el power point de manera que es pugui veure tot junt.
    Entre nosaltres també tot ha anat molt bé. Ens ha set molt fàcil treballar juntes i crec que hem aconseguit un gran resultat. Anna Calm

    ResponElimina
  5. la veritat és que em vaig fixar molt en buscar la informació al llibre, però alhora de posar-la a l'eina web 2.0 –Prezi-no me'n vaig acabar d'ensortir i mareja molt veure-ho. Si t'interessa que canvii algo digam-ho i ho faig!! Merci , Anna Mundó

    ResponElimina
  6. Hola,
    en el prezi hi havia fotos i vídeos, però faltaven dos vídeos crec, és molt lent alhora de carregar-se. Anna Jiménez

    ResponElimina
  7. Aquells/es que heu utilitzat el Prezzi, veig que heu tingut problemes, més de caràcter tècnic que res. Em comentàveu que a vegades no s'obre i això és un inconvenient important. Per això, cal que considerem que les eines Web 2.0, són, això, eines. Ens ajuden a fer unes presentacions molt interactives i col.laboratives però tenen un risc. Recomano que tot allò que es genera, a nivell de text, d'imatges i de vídeos, ho tingueu a part en una carpeta o en un arxiu. Imagineu que heu de fer una presentació pública i no hi ha connexió, o no s'obre l'eina, (que ja us hi heu trobat), si ho tens en un word, pots resoldre bé la situació. Entre tots n'anem aprenent, oi?

    ResponElimina
  8. Hola Sílvia,
    A mi personalment m'ha agradat el treball, ja que a més a més de llegir-te el llibre has de pensar el perquè l'autor escriu cada cosa. Ja que la boira en el meu cas, no és un recurs gratuït que l'autor faci servir en el llibre. Cada cop que surt la boira, és perquè significa alguna cosa. Per tant, aquest treball m'ha permès veure el que en realitat volia dir l'autor, que molt cops no era el que escrivia, s'havia d'interpretar. Crec que ha estat un treball enriquidor, tot i que també he de dir que en algunes parts se m'ha fet una mica feixuc.
    Aleix Bou Comas.

    ResponElimina