diumenge, 8 de febrer del 2009

QUADERN D'ANGLADA


He llegit al diari AVUI- Cultura, que s'havia posat en línia un quadern digital sobre Anglada, com una iniciativa de la Càtedra Ma. Àngels Anglada. Primer m`he enfadat, perquè m'he adonat que el món universitari passa totalment de les iniciatives de les escoles o instituts. Crec que havien de tenir la deferència de fer arribar aquesta informació, a través del xtec, sabent com saben que a moltes escoles de Catalunya es treballa i es llegeix l'autora. Quan l'he obert, he vist que de fet, no era un quadern digital, com anunciava l'Avui, sinó un Quadern amb informació molt interessant i molt útil que sense cap mena de dubte utilitzarem a les classes. Un quadern digital, és un tipus de treball digital pensat perquè els alumnes treballin i corregeixin la seva feina.
Amb aixó no vull, en cap moment desmerèixer el quadern, ans al contrari. Hi trobareu documents sonors, que s'agraeixen moltíssim i imatges que complementen la informació que s'ha treballat a les classes.
Recomano que escolteu el comentari que fa Ma Àngels Anglada sobre el procés de gestació de l'obra El violí d'Auschwitz. (aneu a obra, novel.la, Violí) Cliqueu aquí per anar al Quadern

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada