divendres, 9 de gener del 2009

MUSICAL SPAMALOT


SPAMALOTDimarts, 16 de desembre els alumnes de 4t de SO van assistir a l'espectacle Spamalot al Teatre Victòria. A classe havíem treballat la Matèria de Bretanya: llegendes d'origen cèltic entorn del rei Artur i els cavallers de la taula rodona i havíem vist una part de la pel.lícula Excalibur. Va ser una bona manera de completar el tema. L'humor i la ironia d'aquest espectacle musical va servir per completar el treball sobre aquest tema.

6 comentaris:

  1. la millor obra que he vist, si pugués hi tornaria. A més ens ha servit per entendre molt millor la història del rei Artur i la recomanaría a tothom qui vulgui passar una estona agradable, divertida i entretinguda.

    LaiaBS

    ResponElimina
  2. Reconec que em va sorpendre, m'esperava algo poc entretingut i llarg. Però va ser totalment el contrari una obra amena, divertida i alhora et permetia saber una mica més sobre les llegendes de camelot i el rei Artur.

    Sens dubte la recomenaria a aquells amb sentit de l'humor i ganes de divertir-se.

    BertaG

    ResponElimina
  3. Personalment, ha estat un musical que m’ha agradat molt ja que no només es tracta de representar un fet determinat en la literatura sinó que intenta anar més enllà d’això i buscar la part més divertida de cada un dels personatges.
    També crec que ha estat un treball molt dificultós tant en l’escenografia i en la il•luminació, tot i essent complicat han assolit els objectius estimats, deixant així un musical ric en tots els aspectes. Trobo que hauríem de realitza més sovint excursions com aquestes ja que és una manera diferent d’aprendre literatura.

    LydiaMV

    ResponElimina
  4. Em va sorpendre molt aquest musical, ja que em pensava que seria molt aburrit.
    Crec que és un espectacle ple d’humor i divertit. Han sabut agafar els trets més característics dels personatges de l’obra i els hi ha posat èmfasi i fins i tot els han fet més còmics donant-li així un toc modern i encara més divertit.
    És recomanable per tots els públics si volen passar una bona estona.

    Núria JC aSM

    ResponElimina
  5. Un no alumne de 4t també i va anar no fa pas gaire. Vaig trobar que era una obra molt ben descontextualitzada, amb un humor ben trobat i una mica friki. És un gran musical per anar a veure amb el col·legi.
    M. Dosta

    ResponElimina
  6. Spamalot es una obra bastant divertida i molt ben organitzada.Jo vaig trobar que tot i el riure que feia la musica i el ritme també era molt important en fer riure. La sortida va estar ben triada i va estar bé.
    NIl V

    ResponElimina