dissabte, 24 de gener del 2009

COMETAS EN EL CIELO

M'ha sorprès, remenant pel Youtube, veure que l'autor del llibre CIUTAT DE LLADRES havia estat el guionista de la pel.lícula COMETAS EN EL CIELO basada en la novel.la de Khaled Hosseini. Aquesta pel.lícula la vàrem anar a veure amb els alumnes de 1r de Btx en el marc de la setmana de Cinema Espiritual que es fa cada any a Vic, i em va agradar molt. Jo havia llegit MIL SOLES ESPLÉNDIDOS del mateix autor i també m'havia agradat molt.
COMETAS EN EL CIELO Tracta del conflicte a l'Afganistan però des de la perspectiva de dos nois que són molt amics. L'amistat, la traïció, l'amor a la terra, l'exili, i la realitat afgana són alguns dels temes que hi trobareu. Si podeu aneu a llogar la pel.lícula perquè és excel.lent: la música, la fotografia, els escenaris, els personatges....
Aquí en teniu una petita mostra

2 comentaris:

  1. La veritat va ser una pel.lícula que hem va impactar al veure-la sobretot pel punt de vista que hi havia ( la visió de dos nens, que més tard arriben a retrobar-se però tràgicament) dies després d'haver-la vist, la vaig llogar i la vaig ensenyar als pares que els i va fascinar aquest tipus de pel.lícules. Al igual que el 2007 que es va anar a veure Disparando a perros, també en la setmana de cinema espirtual, aquesta pel.lícula també va sorprendem bastant, i crec que va bé veure pel.lícules així, ja que d'una manera diferent veus el que realment passa en la nostra societat.

    Mestis

    ResponElimina
  2. Deu fer cosa de mig any, vaig llegir la novel•la “El Caçador d’Estels” de Khaled Hosseini. La pel•lícula “Cometas en el cielo” està basada en aquest llibre. El dia en que vaig acabar el llibre estava interessat en veure la pel•lícula perquè diferents persones me l'havien recomanat, però per aquelles coses de la vida encara no he anat a llogar-la. Ara després de veure per primer cop el tràiler segur que ben aviat l’aniré a llogar perquè només en els 2 minuts i poc que dura el tràiler m'han vingut moltes ganes de veure-la.

    Recomano llegir la novel•la abans o desprès de veure la pel•lícula tot i que el tòpic diu que és millor un llibre que la seva pel·lícula, per tan recomano abans llegir-la. Personalment em va encantar ja que pots entendre la vida de persones en llocs del món on el sentit de la vida no és tenir diners i ser el millor sinó sobreviure. Si t’has llegit el llibre, segur que et miraràs el món amb uns altres ulls. Si ets de les persones que t'agrada conèixer el món, i les situacions millors i/o pitjors dels altres, llegeix-lo!


    Never

    ResponElimina