dissabte, 18 d’abril del 2009

Stieg Larsson atrapa a milions de lectors



Els homes que no estimaven les dones
« La novel·la negra de la dècada", ens diuen els de l'editorial Columna.
"Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit... tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel•la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines"
TRAILER DE LA PEL.LÍCULA TAN ESPERADA!!
(S'ESTRENA EL DIA 29 DE MAIG- PROMET ACCIÓ, INTRIGA, MISTERI....)


La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina
« L’esperada segona part del thriller que ja ha atrapat més de 6 milions de lectors. »

La jove i extraordinària investigadora privada i hacker Lisabeth Salander es veu sotmesa de cop a una ferotge persecució amb la intenció d’eliminar-la. Mentre el brillant i controvertit periodista Mikael Blomkvist pensa en canvi que ella passa uns dies de vacances, ell és a punt de llançar un número especial de la revista Millennium dedicat a revelar una xarxa de tràfic de prostitutes provinents de països de l’Est d’Europa, en què hi ha implicades diverses persones rellevants de la societat sueca.


La reina en el palacio de las corrientes de aire

Aquesta és la tercera entrega que sortirà el 5 de juny de 2009, però a França i a molts altres països ja s'està venent com "xurros". Aquí, molts llibreters ja han rebut l'encàrrec de lectors per no perdre's ni un dia. Però la més bona, l'he llegit avui a la Vanguàrdia: al FNAC estan esgotant aquest exemplar en francès, fins i tot n'han venut més que no del segon.!
JA HO SAPS SI EL VOLS LLEGIR, POTS COMPRAR-LO EN FRANCÈS!
Olalà!


Cuatre coses de l'autor: Stieg Larsson (1954-2004) periodista amenaçat per l'extrema dreta, novel.lista per diversió, va morir d'un infart als 50 anys sense veure publicats els seus llibres i sense conèixer-ne l'èxit i els diners .

OP: Els dos llibres em van agradar molt i em van enganxar de mala manera, la intriga t'arrossega sense parar i els personatges estrafolaris tenen un encant especial. Quan va sortir el segon, ja el vaig comprar de seguida, però ara, aquest tercer, em fa una certa por, podrà mantenir el ritme trepidant i l'interès que han despertat els altres dos? Haurem d'esperar el 4 de juny! ;)
PACIÈNCIA!!!!!!
SI VOLS SABER QUÈ TENEN AQUESTS LLIBRES QUE ENGANXEN A TOTHOM, LLEGEIX L'ARTICLE DE LA VANGUÀRDIA DE XEVI AYÉN- CLICA AQUÍ






1 comentari:

  1. Es veu que la vídua de Larsson no cobrarà res, perquè no estaven casats oficialment. Tot i així feia gairebé 30 anys que vivien junts. De moment és el pare i els germans de Larsson qui se'n beneficien. Però s'ha creat una web per ingressar donatius per a la vídua.

    ResponElimina