dilluns, 31 de maig del 2010

EL VIOLÍ D'AUSWICHZ amb eines web 2.0

PRÒXIMAMENT VEUREM ELS MILLORS TREBALLS DELS ALUMNES DE 4T SOBRE LA NOVEL.LA DE Ma. ÀNGELS ANGLADA.
S'ESTANT ELABORANT AMB EINES WEB 2.0 : GLOGSTER, XTIMELINE, CMAPSTOOLS, PREZI, PIXTON, BITSTRIPS...

Hi trobarem informació sobre:  L'argument, els personatges, la contextualització, la temàtica, la música, la literatura,....

CREATIVITAT I ORIGINALITAT AL SERVEI DE LA LITERATURA!!

1 comentari:

  1. Hola, som l’Eva Bosch i la Ivet Magem.
    Pel que fa a les eines web 2.0 amb les quals hem estat treballant durant gran part del curs en les assignatures de llengua catalana i castellana, creiem que han estat molt útils per treballar més a fons amb els continguts del tema escollit. Aquestes eines permeten una gran creativitat, però cal un domini per a poder-les utilitzar d’una forma adequada. La realització del treball amb aquestes eines, ajuda a assimilar millor els continguts, i això et facilita la feina a l’hora d’estudi.
    Per contra, el treball amb les eines necessiten dedicació i temps per a poder-les treballar amb profunditat, la qual cosa no sempre n’hem disposat a l’aula i ens hem hagut de repartir la feina a casa.
    A l’hora de realitzar les presentacions orals, t’ajuda a exposar els continguts i són un suport molt útil per ajudar a comprendre als companys de classe el tema realitzat.
    En definitiva, la valoració és molt positiva i animem als pròxims anys a continuar treballant amb aquestes eines i a treure’n un bon profit.

    ResponElimina