dissabte, 5 de setembre del 2009

William Maxwell


És un escriptor americà , la veu del qual no ens deixarà indiferents. He llegit Adiós, hasta mañana editat per l'editorial Asteroide (editorial que està triomfant per la qualitat de les obres que publica).

Sinopsi: En un petit poble de l'estat d'Illinois, dues families comparteixen moltes coses, però un assassinat capgirarà la vida d'aquestes famílies i de tot el poble. El narrador de la novel.la, un nen solitari que ha perdut la seva mare fa poc, i el fill de l'homicida, viuran aquesta tragèdia de forma individual, solitària i traumàtica. El narrador analitzarà aquesta situació cinquanta anys després, i que va portar a deixar de parlar amb el seu amic.

Maxwell explora les forces misterioses que ens obliguen a revisar el nostre passat. El pes de la consciència i la necessitat d'aquesta revisió.

Personalment m'ha agradat molt, us el recomano.

La hoja plegada i Vinieron golondrinas són les altres novel.les d'aquest autor que s'haurien de llegir, oi?

1 comentari:

  1. És un llibre fantàstic!! Els altres dos que esmentes són extraordinaris també, el que passa és que el que més em va impressionar va ser "Adiós hasta mañana" perquè va ser el primer que vaig llegir.

    Val la pena entrar en el món Maxwell, delicadesa pura.

    ResponElimina