#StmConfabulant

Aneu directamenta AL BLOC:
#StmConfabulant és una experiència pilot que consisteix en agrupar els alumnes i professors que tinguin els mateixos interessos per la lectura. Crearem un espai d'intercanvi d'opinions i experiències lectores amb el suport de la Lourdes Casacuberta, la nostra bibliotecària, que ens facilitarà el suport i ens guiarà en la recerca dels llibres més encertats pels nostres gustos. 
    El títol parteix de la definició que el diccionari ens dóna i que teniu a continuació:
DEFINICIÓ
    Confabular 
v. intr. [LC] Conferir, conversar, tractar familiarment. Un porxo on els homes els dies de festa a confabular s’ajustaven. 

intr. pron. [LC] Dues o més persones, posar-se secretament d’acord sobre una qüestió que interessa un tercer, generalment per causar-li un perjudici.         PER TANT, EN EL NOSTRE CAS! CONVERSAREM, TRACTAREM FAMILIARMENT SOBRE ELS LLIBRES QUE ENS AGRADA LLEGIR, PERÒ NO SERÀ SECRET, PERQUÈ HO VOLEM COMPARTIR I A MÉS SERÀ, SENSE CAP MENA DE DUBTE,

UN BENEFICI!  :D
   OBJECTIUS
Fomentar el gust per la lectura
Compartir interessos, coneixements i experiències lectores
Obrir-se a noves experiències lectores
Cercar una alternativa diferent d’ociTEMPORITZACIÓ
Es farà una trobada al mes, a l'hora del pati. Ja podreu seguir-nos al bloc, al twitter i a l'instagram

JA TENIM BLOC: http://stmconfabulant.blogspot.com.es/ 

JA TENIM INSTA @stmconfabulant #stmconfabulant


JA TENIM TWITTER #stmconfabulantun SURO de lectures de guerra: PADLET
 A Continuació teniu el nostre suro de propostes pensades per als alumnes de 4t d'ESO que al tercer trimestre llegiran El Violí D'Auswichitz de Ma. Àngels Anglada. Així quan arribi el moment de parlar del llibre tindrem més recursos i més coneixement sobre el gènere de la Literatura de Guerra. Aquí anirem recollint propostes i opinions que professors i alumnes compartiran amb tothom. 


    Per compartir les vostres lectures i per estar al dia sobre llibres ben interessants aquí tenim uns enllaços que us poden ser molt útils:


    Què llegeixes?
és una comunitat en xarxa de lectors que comparteixen lectures, vegeu aquest vídeo  http://www.quellegeixes.cat/general/la-teva-comunitat-de-llibres-en-xarxa i vegeu les accions literàries que generen.
         
  
CONVERTIU-VOS EN BOOKBLOGUERS: Vegeu el bloc d'una Booktuber molt coneguda i de pas us animem a fer-vos-en! Parleu-ne amb la vostra profes de lite o amb la Lourdes: http://recomanacionsdellibres.blogspot.com.es/

TED New York https://www.youtube.com/watch?v=p-7zk4BwGmA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada